Hybrid drift ved bruk av Microsoft ARC og Sentinel

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Hybrid drift ved bruk av Microsoft ARC og Sentinel

I dette seminaret vil vi gå gjennom hvordan Azure ARC kan benyttes for å gi deg et helhetlig styresett (Governance) og sikkerhet på IT plattformen i et hybrid IT miljø.

Vi går gjennom stegene som må gjøres i forbindelse med oppsett av Azure, Azure ARC agenter, policies samt andre elementer man må tenke på.

Vi vil også ta deg gjennom hvordan du kan benytte Sentinel med LogAnalytics Workspace og EventHub for sending av varslinger til f. eks ServiceNow.

Etter webinaret vil du sitte igjen med en oversikt over hva dette kan bety for deg og din bedrift og hvilken verdi dette vil ha for dere

Hvor: Webinar via Microsoft Teams
Dato: 15. juni
Klokken: 12:00 – 12:40

Foredragsholdere

Profilbilde av Roger Johansen

Roger Johansen

Roger Johansen er leder for Advisory and Solutions teamet i Embriq. Han har jobbet i IT bransjen i over 35 år og er lidenskapelig opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene innenfor anskaffelse og bruk av IT systemer. Med sin lange fartstid ønsker han å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder for å sette de bedre i stand til å ta de rette valgene.

Sheraz Qamar

Sheraz Qamar er Senior Cloud Konsulent hos Embriq. Med sin flerkulturelle bakgrunn og med over 20 år erfaring innen IT, er Sheraz fascinert av ny teknologi og måter å implementere den på for å nå mål på kort tid. Han liker å inkludere og dele sine erfaringer med sine kolleger og kunder.

Hybride IT-løsninger som gir innovasjon

Vi tar det beste fra alle verdener og hjelper deg å håndtere gamle systemer, samtidig som vi fokuserer på nye løsninger som gir innovasjon. Er du ute etter fleksibilitet for dine IT-løsninger kan vi hjelpe deg.

Les mer
Illustrasjon av dataflyt