Hvordan skape konkurranse-fortrinnmed effektiv og innovativ utnyttelse av dine ERP-data?

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Trykk på "Meld deg på" og fyll ut skjemaet for å få tilgang til webinaropptaket.

Hvordan skape konkurransefortrinn med effektiv og innovativ utnyttelse av dine ERP-data?

Vi inviterer til webinar i samarbeid med Aigonix og Appfarm. Her viser vi hvordan du kan skape konkurransefortrinn ved å utnytte verdifulle data fra ERP-systemet i kombinasjon med composable forretningsapplikasjoner og lavkodeverktøy på en kostnadseffektiv måte.

Dette gjør det mulig å teste ut nye konsepter og utvikle forretningsapplikasjoner raskere med en moderne tilnærming.

Webinaret tar utgangspunkt i aktuelle usescases fra blant annet FLOKK og NorSea Group med eksempler fra ERP systemet INFOR M3.

Meld deg på webinaret og få mer kunnskap om effektiv og innovativ utnyttelse av dine verdifulle ERP data!

Hvor: Webinar via Microsoft Teams
Dato:
14. februar
Tidspunkt:
11:00 – 11:45

Arrangørene:

Aigonix tilbyr en plattform som muliggjør bruk av ERP-data i sanntid, og hjelper bedrifter med å lage moderne composable forretningsapplikasjoner ved hjelp av hendelsesdrevne data og REST APIer. Dette kan brukes i alt fra produksjonsbedrifter til serviceorganisasjoner og brukes i dag blant annet av stolprodusenten FLOKK og logistikkbedriften NorSea Group.

Appfarms no-code plattform muliggjør hurtig og agil utvikling av full-stack applikasjoner som er bygget for å skalere. Selskapets teknologi brukes i dag til å utvikle skreddersydde applikasjoner i en rekke selskaper, fra Skanska til ABB.

Embriq er en av Nordens ledende driftsleverandør av samfunns- og virksomhetskritisk IT-løsninger på tvers av ulike skyløsninger og on-prem installasjoner. Med sin spesialkompetanse kan Embriq videreutvikle drifts og forvaltningsløsninger samt bli din ende til ende tjenesteintegrator som er basert på en skalerbar plattform.

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Foredragsholdere

Thomas Hesselberg, Sales Engineering Lead hos Appfarm

Thomas er ledende innen applikasjonsutvikling ved hjelp av no-code plattformer. Med bakgrunn som programvareutvikler og som en av de første ansatte i Appfarm, har Thomas vært en sentral aktør i å forme selskapets suksess.

Thomas bringer med seg en unik kombinasjon av teknisk kompetanse og forretningsforståelse til webinaret. Han deler sin innsikt om bruk av no-code plattformer for å forenkle applikasjonsutvikling på toppen av data fra ERP systemer, og hvordan Appfarm har vært en pioner innen dette området.

Arif Shafique, CEO og gründer av Aigonix

Arif Shafique har over 25 års erfaring fra norsk og internasjonal IT bransje hvor han hovedsakelig har fokusert på å hjelpe bedrifter med digitalisering og modernisering. De siste årene har han jobbet mye med løsninger som hjelper organisasjoner som ønsker å gå fra en On-prem til en SaaS løsning. Før Aigonix, har han erfaring fra Microsoft Europe som Direktør for forretningsutvikling og rådgivning.

Tyler Olderskog, Digital & Improvement Manager, NorSea Group

Tyler Olderskog har 20 års fartstid i logistikkbransjen og er en erfaren M3 bruker. Tyler er opprinnelig fra Canada og har 10 års erfaring som Operations Manager i BigBox hvor han jobbet med kunder som Walmart, Ikea, og Home Depot. De siste 10 årene har Tyler jobbet i NorSea Group, der han har vært med på å designe arbeidsflyt og tilpassede IT-løsninger for å maksimere produktiviteten og redusere avfall fra deres logistikkoperasjoner.

Profilbilde av Roger Johansen

Roger Johansen, Foredragsholder under webinaret

Roger Johansen er leder for Advisory and Solutions teamet i Embriq. Han har jobbet i IT bransjen i over 35 år og er lidenskapelig opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene innenfor anskaffelse og bruk av IT systemer. Med sin lange fartstid ønsker han å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder for å sette de bedre i stand til å ta de rette valgene.

Ove Konestabo, Sales Executive