Hopp til innhold

Foto: Sune Eriksen/Tinagent

Verdensledende samhandlingsplattform

Atlassian leverer verdensledende samhandlingsplattformer til over 200.000 virksomheter med Jira og Confluence som deres mest kjente produkter. Med et verdensomspennende nettverk av partnere som tilbyr ekspertise på deres produkter, er Embriq en av få slike leverandører i Norge som kan bistå selskaper med å gjøre denne reisen så behagelig som mulig.

Rammeavtale for partnertjenester

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale med en sertifisert partner av Atlassian for kjøp og vedlikehold av Atlassian programvarelisenser, kjøp og vedlikehold av lisenser for tredjeparts tilleggsprogramvare fra Atlassian Marketplace (plug-ins og power-ups) og for kjøp av tjenester innen teknisk rådgivning, kurs og opplæring knyttet til programvare som omfattes av avtalen.

– Entur er et kompetent fagmiljø med tydelige ambisjoner om å utnytte gode digitale samhandlingsløsninger på en effektiv måte. Vi i Embriq ser frem til å bistå Entur med å optimalisere bruken av Jira og Confluence for å drive god prosjektstyring og smidig samhandling, sier Sverre Amdam, Sales Executive i Embriq AS.

– Vi er glad for at Embriq vil være vår leverandør av Atlassians tjenester, Jira og Confluence. Vi hadde en omfattende prosess, og mener Embriq var best egnet til dette formålet”, sier Gro Olsson, Senior rådgiver i Entur.

Embriq satser på Atlassian

– Det er veldig hyggelig at Entur velger Embriq som partner for Atlassian-produktene. I Embriq hjelper vi til med å få maksimalt utbytte av avanserte IT-løsninger. Etter oppkjøpet av Resight representerer vi et høykompetansemiljø innen Atlassian. Dette passer som hånd i hanske med vår strategi, og vi vil være svært synlige innen dette markedet fremover, sier Thomas Pettersen, CEO i Embriq AS.

Om Entur:

Entur er et statlig selskap som gjør det enklere å velge kollektivreiser. Entur utvikler og drifter en offentlig nasjonal reiseplanlegger og salgs- og billetteringsløsninger for kollektivsektoren.

Om Embriq:

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft, innen bransjer som Energi, Industri og Retail. Embriq har over 220 ansatte og leverer tjenester i Norge og Sverige.

Les mer om Atlassian her.

Kontaktpersoner

Flere artikler