Vi digitalisererenergibransjen

Green digital energy made smart

Digitaliseringen av energisektoren

Dagens nettselskapene står overfor mange fremtidige utfordringer som må løses. Det grønne skiftet, lokal produksjon, elektrifisering og kapasitetsbegrensninger på strømnettet, samtidig som kravene til effektiv drift i kjernevirksomheten stadig øker. Løsningen ligger i det økende tempoet i digitalisering og korrekt bruk av data.

Vi håndterer viktige deler av verdikjeden av produkter og tjenester som et nettselskap trenger og vi har en unik erfaring med komplekse digitaliseringsprosesser. Vårt tilbud inkluderer programvareplattformen Quant, Smart Meetering og IT-tjenester. Digitalisering av infrastruktur og drift av nye konsepter som utfordrer tradisjonell IT er en del av vår hverdag.

Vår ambisjon er å være din ledende partner på reisen til å bli et digitalt nettselskap.

Quant Insight - Your data, your insight

Quant Insight gir fleksibilitet og , digitalisere og ha en mer effektiv bruk av strømnettet ditt, integrere systemene og forretningsprosessene dine og dra nytte av alle dine innsamlede data?

Quant Insight for smartere bruk av data er løsningen. Quant Insight består av en rekke moduler som gir nettselskaper helt nye muligheter for proaktiv drift, kontroll og analyse av distribusjonsnettet. Det er gjennom data og kundedrevet utvikling vi gjør Smart Grid på ordentlig.

Les mer

Quant Flow - Your data integrated

Prosesser må rasjonaliseres for at vi skal kunne dra full nytte av digitaliseringen. Automatisering krever god og uhindret tilgang til data, og dataene må flyttes fra hvor de oppstår, til hvor verdien kan hentes. Dette skaper et behov for gode integrasjoner og effektive løsninger for datatransport.

Quant Flow er en slik løsning. Hovedformålet med Quant Flow inkluderer headend-integrasjoner, sertifiserte Elhub-integrasjoner og integrasjoner mot viktige forretningssystemer som kundeinformasjonssystemer (KIS) og arbeidsordresystemer (WOMS).

Quant Core - Collect your data

Quant Core er et måledatasystem for innsamling, kvalitetssikring og drift av data fra smarte målere og andre IoT -sensorer. Plattformen er uavhengig av måleinfrastrukturen din, og du er dermed sikret en skalerbar og fremtidsrettet løsning.

Mottatte data behandles i henhold til spesifikke behov. Data er tilgjengelig både via Quant dashboard og/eller gjennom fleksible integrasjonsløsninger mot relevante forretningssystemer, som for eksempel KIS.

Kontaktpersoner

 • René Eriksen

  Direktør IT Managed Services

  (+47) 982 49 016

  Kontakt meg
 • Espen Kåsin

  Direktør Services & Software

  (+47) 415 35 950

  Kontakt meg
 • Jens Haug

  Direktør Produkt og Plattform

  (+47) 913 61 495

  Kontakt meg

Vil du vite mer?

Prat gjerne med noen av våre eksperter.

Ta kontakt