Hopp til innhold

Besparende løsning for kundene

– Embriq er selve de-facto-standarden for bærekraftig datasenter med optimalisert teknologi og de mest energieffektive løsningene. Embriqs løsninger er svært besparende for våre kunder og hjelper våre kunder til å nå sine mål, forteller Thon. Kunder av Embriq trenger en partner som lytter, tilpasser seg og som leverer på avtalt måte, til avtalt tid. – Dette tar vi ansvar for, fortsetter han.

– Embriq sine kunder finner et partnerforhold hos Embriq som driftsleverandør. Sammen lager vi de beste løsningene for hver enkelt kunde sine særskilte behov. Dette går på optimalisering, kosteffektivisering, stabilitet og å sikre at samfunnskritiske løsninger fungerer til enhver tid. De beste partnerskap oppnås ved langvarige relasjoner og tillit, sier Thon.

Dekker kundenes behov

Rene Eriksen, Direktør IT Managed Services i Embriq, forteller om tjenestene som Power-teamet i Embriq skal levere. – Med vår IBM Power-satsning styrker vi vår evne til å levere hybride og distribuerte løsninger. IT er forretningskritisk, og det tar vi på alvor. Det er vårt DNA. Det handler ikke bare om «tech», men hvilken verdi kundene våre kan få gjennom anvendelse av «tech», forteller han.

Siri Riis Evensen, Infrastructure Sales Manager i IBM, synes det er spennende at Embriq satser på IBM Power, og ser frem til et fruktbart samarbeid. – Less is more med IBM Power. Vi snakker lavere karbonavtrykk, lavere strømforbruk og lavere lisenskostnader som ikke går på akkord med ytelsen, forteller hun.

Bærekraft

Kostoptimalisering, energieffektivisering, erfaring og gjennomføring – det er bærekraft. Embriq tar neste steg fullt og helt, med et kompetansetungt team som brenner for å gi deg de beste IBM Power-løsningene. Med Embriq og IBM i ryggen får du serverkonsolidering, lisensoptimalisering, energibesparelse og maksimal ytelse- og oppetid, avslutter Thon.

Om IBM og IBM Power

IBM er en av verdens største leverandører av IT-tjenester og programvare med over 350 000 ansatte globalt. IBM er kjent for sine mainframe Power-løsninger, men tilbyr også skybaserte tjenester og AI-baserte løsninger.

Les mer om hvordan Embriq jobber med IBM Power.

Kontaktpersoner

Flere artikler