Hopp til innhold

Mindre papirarbeid, mer tid
Ved å bruke Powercatch på mobilen, kan du eliminere det tidskrevende arbeidet med å levere og hente arbeidsordre på kontoret. Med vår Saas løsning kan du kjøre rett ut i feltet og motta oppdraget direkte på mobilen. Ikke nok med det, men du får også muligheten til å utveksle data og vedlegg fra feltarbeidet sømløst og synkront, slik at alle relevante personer umiddelbart har dataene tilgjengelig. Resultatet? Du sparer tid, og får mer gjort.  

Hver eneste tur en montør tar med servicebilen innebærer en kostnad. Powercatch reduserer eller eliminerer behovet for flere turer ved å sette kundens arbeidshistorikk, utstyrsregistrering, og jobbdata rett i lomma til montøren. Ettersom det ikke blir behov for bunker med papirarbeid, kan for eksempel planleggere og ledere se jobbstatusen i sanntid, og montøren har alt de trenger rett fra sin mobile enhet.   

Ditt arbeidsverktøy i lomma
Jobber du med forskjellige oppdrag som utbygging, service, vedlikehold, måling service eller måling? Med Powercatch Mobil samles alt i én app. Vi har redusert antall klikk og navigeringer for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Powercatch-appen er designet for å være enkel og intuitiv å bruke. Her finner du rapportering, timeføring, kjørelogging, dokumentasjon på utstyret du skal jobbe på, og sikker jobbanalyse – alt i samme app. Det gjør arbeidsdagen din enklere, mer strukturert og mer produktiv.  

Arbeid uavbrutt med vår offline-funksjon
Vi vet at ting ikke alltid går som planlagt. Skulle du befinne deg i et område uten dekning, har vår løsning en offline-funksjon. Du kan fortsette arbeidet ditt uavbrutt, og umiddelbart etter at du er tilbake på nett, vil systemet laste opp dataene du la inn i offline-modus. Dette sørger for at du og ditt team alltid er oppdatert med siste informasjon, uansett hvor du befinner deg.  

Hvem kan dra nytte av Powercatch appen? 

  • Montøren: Rask tilgang til kunde- og jobbdata, krever lite opplæring for bruk av appen  
  • Planleggere og andre ansatte: Mottar oppdatert informasjon om planlagt, pågående og avsluttet arbeid og tilhørende timer, materiell og øvrige kostnader i tilnærmet sanntid 
  • Ledere og eiere: Enkel rapportering gjennom til enhver tid oppdaterte dahsboards  

Å gi deg selv en papirfri hverdag med Powercatch handler ikke bare om å forenkle arbeidsflyten, det handler om å få mest mulig ut av tiden din.   

Les om en av våre suksesshistorier fra våre kunder «Før Powercatch var dette et uløselig puslespill»  

Flere artikler