Hopp til innhold

Collage med bilder fra busstur og flyplass

Vel fremme i Nice ventet en halvtimes busstur til Antibes, nærmere bestemt Juan Les-Pins. Deretter tok Hotel Juana oss godt imot, men innsjekking fikk vente noen timer til. Vi la derfor fra oss bagasjen, tok beina fatt, og siktet oss inn på en restaurant i nærheten.

Selfie med personer i bakgrunn som går i gatene i Frankrike

Bølgeskvulp og smilende servitører ventet oss ved restaurant Belles Rives. Etter en hektisk morgen med reise ble champagne, treretters lunch og makroner tatt godt imot av samtlige. Og kanskje det beste med denne lunchen; ostekaken. Bare se på den!

Collage med bilder. En gjeng spiser middag og bilde av kake

Gode og mette ventet team building-aktiviteter i parken. Har gikk lekene ut på å bli bedre kjent, og samarbeide om å komme frem til en løsning på oppgaven. Til tross for morsomme aktiviteter fikk ekornene og duene i parken også sin del av oppmerksomheten – for de var det mange av!

Collage av bilder med personer

Deretter ventet noen timer med egentid. Flere reiste på shopping, noen tok noen timer på øyet, bassenget på hotellet ble testet, mens andre gikk en tur langs stranden. Da mørket falt på og kvelden nærmet seg samlet vi troppene og satte kursen mot en av byen velkjente fiskerestauranter. Antall fiskeretter det ble servert denne kvelden er uvisst, men at det var fryktelig mange er helt sikkert! Et minne fra denne restauranten som sitter igjen hos mange av oss er hel fritert fisk. Du kan tro det ble en snakkis da vi fikk denne bollen satt på bordet!

Hel fritert småfisk servert på resturant

Til glede for noen, andre litt mer skeptiske

Collage med bilder av en gjeng til middag

Neste morgen sto juving på agendaen, høydepunktet på turen! Noen litt mer nervøse enn andre snirklet bussen vår seg gjennom de trangeste veiene opp over fjellsiden, med mange hundre meter ned på siden av oss. Her var det bare å lukke øyene og krysse fingrene for at vi kom helskinnet frem.

Personer som sitter i en buss

Helskinnet fremme oppe i fjellsiden ventet en kjapp sikkerhetsbrief og påkledning av utstyr. Deretter var det bare å hoppe i det iskalde fjellvannet og la våtdrakten gjøre sin magi!

Collage av bilder av personer i våtdrakt og hjelm som juverEn person i våtdrakt og hjelm som sklir i elveleiet på juving

Collage av personer som juver og stuper i elveleiet

For en opplevelse! Slitne, sultne og med litt flere blåmerker enn tidligere ventet en deilig treretters lunch ved en koselig lokal restaurant i fjellsiden. Og bare eplekaken vi fikk til dessert er i seg selv grunn nok til å dra tilbake hit. Fornøyd gjeng!

Collage av bilder av personer til lunsj

Etter noen timers egentid var gjengen samlet igjen. Vi møtte i hotellets lounge-område, før det bar videre til en av Frankrikes kanskje kuleste restauranter: Baoli. Stedet kan beskrives slik: flammer, høy musikk, klappende servitører, streng dress code og nydelig mat.

Oppstilt bilde av en gruppe personer i kjole og dress med palmetrær i bakgrunnCollage av bilder av en gjeng til middag og kokker

Dagen etter vender vi snuten hjemover mot Norge etter en veldig vellykket tur. Tusen takk for oss Frankrike!

Bilde av en flyvinge i blåhimmel og landskap under

Flere artikler