Hopp til innhold

1. Frigjøre serverplass
Ved å frigjøre serverplass gir det deg store kostnadsbesparelser samtidig som dine totale driftskostnader reduseres. Dette vil gi deg mer fleksibilitet til å skalere opp og ned etter kapasitet, i tillegg til å bidra til å øke stabilitet og påliteligheten i dine systemer. Færre servere å vedlikeholde betyr også at du reduserer risikoen for tap av data. Mindre nettverkstrafikk gir også bedre ytelse i form av mindre belastning på maskinvaren.  

2. Oppgradert teknologi
Powercatch er basert på Atlassian-plattformen, og Embriq har et stort utviklingsmiljø med bred kompetanse på disse løsningene. Brukergrensesnittet er forbedret, teknologien er oppgradert og systemet fremstår smidigere. Dette fører til at systemet er svært brukervennlig, og gir deg tilgang til all funksjonalitet som er utviklet for alle kunder, raskere. 

3. Lynrask implementeringstid
Implementeringstiden går nå betydelig ned som gir deg en lynrask prosess fra kontrakt til ferdig implementering. Her er det viktig å nevne at det avhenger av hva du har av ønsker og hva du bestiller – men tiden implementeringen tar vil uansett være betydelig redusert.  

4. Mer sømløst arbeid i felt
Bruker du Powercatch vil du kunne redusere mengden bilkjøring i felt, redusere antall mennesker involvert i hver oppgave, samt mengden verktøy du behøver å ha med deg som montør. Med dette bidrar du til flere miljøfordeler ved lavere energiforbruk og lavere CO2-utflipp. Dette håndterer du gjennom Powercatch SaaS, og tilhørende mobilklient for iOS og Android til bruk i felt.  

Kontaktpersoner

Flere artikler