Hoppa till innehåll

Mindre pappersarbete, mer tid 
Genom att använda Powercatch på mobilen kan du eliminera det tidskrävande arbetet med att leverera och hämta arbetsorder på kontoret. Med vår Saas-lösning kan du köra direkt ut i fältet och ta emot uppdraget direkt på mobilen. Dessutom får du möjligheten att utbyta data och bilagor från fältarbetet sömlöst och synkront, så att alla relevanta personer omedelbart har tillgång till datan. Resultatet? Du sparar tid och får mer gjort. 

Varje tur en montör tar med servicebilen innebär en kostnad. Powercatch minskar eller eliminerar behovet av flera resor genom att placera kundens arbetslogg, utrustningsregistrering och jobbdata direkt i montörens ficka. Eftersom det inte behövs högar av pappersarbete kan planerare och ledare se jobbstatus i realtid, och montören har allt de behöver direkt från sin mobila enhet. 

Ditt arbetsverktyg i fickan 
Jobbar du med olika uppdrag som utbyggnad, service, underhåll, mätningstjänster? Med Powercatch Mobil samlas allt i en app. Vi har minskat antalet klick och navigeringar för att göra den så användarvänlig som möjligt. Powercatch-appen är designad för att vara enkel och intuitiv att använda. Här hittar du rapportering, tidrapportering, körlogg, dokumentation om utrustningen du ska arbeta på, och säker jobbanalys – allt i samma app. Det gör din arbetsdag enklare, mer strukturerad och mer produktiv. 

Arbeta oavbrutet med vår offline-funktion 
Vi vet att saker och ting inte alltid går som planerat. Om du skulle befinna dig i ett område utan täckning har vår lösning en offline-funktion. Du kan fortsätta ditt arbete oavbrutet, och omedelbart efter att du är tillbaka online, kommer systemet att ladda upp datan du lade in i offline-läge. Detta ser till att du och ditt team alltid är uppdaterade med den senaste informationen, oavsett var du befinner dig. 

 Vem kan dra nytta av Powercatch-appen?  

  • Montören: Snabb tillgång till kund- och jobbdata, kräver lite utbildning för att använda appen  
  • Planerare och andra anställda: Får uppdaterad information om planerat, pågående och avslutat arbete och tillhörande timmar, material och andra kostnader i nä realtid
  • Ledare och ägare: Enkel rapportering genom ständigt uppdaterade dahsboards 

Att ge dig själv en pappersfri vardag med Powercatch handlar inte bara om att förenkla arbetsflödet, det handlar om att få ut så mycket som möjligt av din tid. 

Läs om en av våra framgångshistorier från våra kunder ”Innan Powercatch var detta ett olösligt pussel 

Kontakter

Fler artiklar