Hoppa till innehåll
Varner retail

Varner är ett privatägt familjeföretag som grundades av Frank Varner 1962. Företaget ägs idag av andra och tredje generationen, och leds av Petter, Marius och Joakim Varner.

Om Embriq
Embriq Norge är en nordisk IT-leverantör. Kunderna finns främst i Norge och Sverige, där Embriq bidrar till affärsnytta genom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarta val och strategisk användning av IT. Företaget har över 2000 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm. Rejlers hade en omsättning på 2,5 miljarder SEK 2017.

Embriq har en stark ställning inom Retail och på marknaden för kritisk drift av komplexa system med kunder som Elkjøp, Gresvig, Voice, Brilleland, Interoptik, One Call, Fred Olsen, Dolphin Drilling, Kirkens Nødhjelp, Retriever och Infotjenester. Vi har också en stark marknadsställning i energibranschen med leveranser till kunder som bland annat Hafslund, Agder Energi, Lyse, Nettalliansen, Jamtkraft och Troms Kraft. Quant Smartgrid tjänsteplattform är en huvudprodukt tillsammans med ett brett utbud av IT-tjänster och projekttjänster.

Fler artiklar