Hoppa till innehåll
Selfie Ulrik Larsen

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Til nå så har vi hatt mest møter der vi blir kjent med folk og de ulike avdelingene. Jeg jobber på servicedesk og har blitt kjent der. Nå i starten har vi sett på hvordan vi jobber her på servicedesk og prosessene, slik at jeg skal lære meg jobben. Vi håndterer problemer som kunder har, og de skal vi løse. Vi er det første leddet kundene kontakter ved utfordringer. Frem til nå har det vært mest opplæring, men begynner å bli mer ”hands on” nå.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg hadde et internship i IT-support hos en annen bedrift og hadde det egentlig bra der. Mens jeg jobbet der så jeg at Embriq hadde en servicedesk-stilling åpen, og det gikk ut på mye av det samme som jeg allerede jobbet med. Da søkte jeg og fikk den heldigvis. Halden er jo ikke så veldig stort, så da jeg kom hit så jeg jo ansikter jeg kjente igjen fra før av. Var også litt ekstra heldig, da jeg startet samtidig som to andre som jeg kjente godt. Det har jo kanskje gjort det enda enklere å starte i en ny jobb.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Det er så mye å plukke av, men etter å ha tenkt meg litt om, så vil jeg nok si at jeg synes den kuleste teknologi-trenden for øyeblikket er samtaler og videosamtaler over nett. Det er for så vidt en «gammel» teknologi, men i løpet av det siste året har det spilt en svært viktig rolle i mange deler av samfunnet. Slike programmer er også kanskje den største grunnen til at hjemmekontor har fungert så godt som det har gjort, og har muligens normalisert denne måten å arbeide på. Personlig har jeg brukt digitale chat programmer over lengre tid, men det siste året har jeg benyttet det ekstra mye både i jobbsammenheng og for å holde kontakt med venner.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Jeg har en Gameboy Advance fra da jeg var liten. Den har mange spill som formet min interesse for spill og teknologi. Den er veldig viktig for meg, og jeg bruker den fortsatt den dag i dag.

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leste mye bøker da jeg var yngre, men har blitt litt dårligere på å lese bøker i det siste. Jeg var veldig glad i Harry Potter og Roald Dahl-bøker da jeg var liten. Jeg kom aldri gjennom hele Ringenes Herre-serien i bokformat, men jeg leste Hobbiten. Den synes jeg er veldig god!

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Favorittserien min er Seinfeld. Den er skikkelig morsom! Det er mange på min alder som ikke har sett den ennå, så den pleier jeg anbefale til folk som ikke er oppdatert i Seinfeld-universet.

Kontakter

Fler artiklar