Hopp til innhold
Sverre Segerblad er vår sporty nettverkskonsulent

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber som Nettverkskonsulent med et team på 10 stk, der jeg jobber med drift og support av Embriqs kunder. Det er da snakk om saker og nettverksrelaterte problemer som kommer inn til oss som må løses. Per i dag jobber jeg med et stort prosjekt for en av våre største kunder, hvor vi planlegger å få alle butikkene deres over til skybasert management løsning.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg har jobbet flere år i helsesektoren som portør, og valgte å bytte beite til en bransje jeg alltid har vært tilhenger av. Jeg er relativt nyutdannet i bransjen, og tittet på jobber like før jeg gikk ut av skolen. Jeg kom over Embriqs ulike og spennende stillinger, og valgte å takke ja til førstevalget mitt. Embriq virket som et veldig spennende sted å jobbe, samtidig som at de har fokus på karriereutvikling. Det hyller jeg! 

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Internet of Things, helt klart. Jeg syns alt som kan styres fra en telefon eller en app er kult. Systemer som snakker sammen og kan styre både komfyr samtidig som el-bilden lades, er veldig tidseffektivt. 

Hva er din favoritt tekno-dings?
Det må vel bli telefonen. Den er med meg over alt, og kan styre det meste ref. punktet ovenfor. 

Hva er den beste boken du har lest?
Det har gått mest i fagbøker under studenttilværelsen den siste tiden, ellers har jeg nettopp startet på en lydbok av David Goggins med navnet «Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds». Virker lovende så langt!

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
The Office slår aldri feil, den kan jeg se flere ganger uten å gå lei. Har faktisk kjøp hardkopi av alle sesongene, så det forklarer jo sitt! Ellers syns jeg Californication er en god serie.

Kontaktpersoner

Flere artikler