Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber som Customer Success Manager der jeg arbeider med daglig oppfølging av kundene jeg er ansvarlig for. Nettalliansen er en konstellasjon av 30 nettselskaper omkring i Norge, hvor vi har en fellesavtale og leverer IT-tjenester til. Det er et stort spenn i IT-kunnskap, og da er det min oppgave å bistå med den hjelpen og kompetansen de behøver da noen krever et litt høyere teknisk nivå. Som regel reiser jeg Norge rundt for å selge inn tjenestene våre til alliansen, ved siden av litt administrative oppgaver som fakturering, rapportering og andre kundehenvendelser. Jeg jobber kort oppsummert med nysalg mot både eksisterende og nye kunder innen energimarkedet. 

I tillegg har jeg blitt CRM-ninjaen på huset for vårt nye CRM-system, Microsoft Dynamics sammen med Jeanette Bratli. Jeg gleder meg til prosjektet rulles ut for fullt. 

Hvorfor valgte du Embriq?
Etter min utdanning fra Markedshøyskolen i Markedsføring og salgsledelse, jobbet jeg som daglig leder for en telefonoperatør, før jeg tok steget videre med prosjektledelse og salg i eiendomsbransjen. Deretter jobbet jeg med salg mot B2B i Elkjøp Bedrift i Lørenskog, før jeg gikk over til Maske Gruppen som var morselskapet til min tidligere jobb, Datarekvisita. I min daværende jobb i Maske Gruppen, jobbet jeg med mannen til Anita Stenerud Johansen, som tok kontakt og anbefalte meg videre til virksomheten. 

Jeg fikk innsikt i at det var et spennende og up and coming tech-selskap – og jeg visste umiddelbart at det var en god match. Jeg syns det var (og fortsatt er) et utrolig spennende selskap da vi jobber med teknologi innen flere ulike bransjer. Førsteinntrykket viste et veldig åpent og fremoverlent arbeidsmiljø samt gode tjenester og løsninger, og jeg er fortsatt ikke skuffet over at jeg valgte Embriq for 5 år siden. Det jeg har lært i Embriq tror jeg ikke hadde lært på samme måte noen andre steder. I tillegg får jeg gode utviklingsmuligheter og får vært med på mye gøy – samtidig som at jeg fikk muligheten til å jobbe med ting jeg syns er gøy.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Helt klart NFT (Non Fungible Tokens) og Krypto. Jeg har investert i begge deler og syns det er et utrolig kult fenomen som har oppstått. NFT er litt “nytt” i kryptoverden, så jeg investerer helst i det fremfor Krypto. Det finnes en stor markedsplass for masse NFT-kunst der kunstnere får flere millioner dollar inn for karakterer og figurer de lager som kan brukt i spill, filmer og flere andre sammenhenger. Kunstneren må gi en god grunn og muligheter til at kunsten er verdt å investere i, så er det opp til community’en å avgjøre om det er et godt nok.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Jeg er veldig glad i PC-en min. Det er en gamingdata som funker til det meste, så er det i tillegg inngangsportalen til alt som kan gjøres på internett være seg NFT, gaming osv.

Hva er den beste boken du har lest?
Er absolutt ingen leseløve, men av de få bøkene jeg har lest er nok «Then She Was Gone» av Lisa Jewell en favoritt.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Mr. Robot på Netflix syns jeg er veldig god serie. En litt dyster, men utrolig spennende serie som tar for seg alt jeg syns er kult innen krypto og teknologi.

Kontaktpersoner

Flere artikler