Hopp til innhold

Stein Rognerud Embriq Customer Success Manager

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Med en lang fartstid fra retailbransjen, fant jeg veien til Embriq januar 2020, og ble sendt på hjemmekontor kort tid etterpå. Med andre ord hadde jeg en bratt læringskurve de første månedene mine. Jeg har en bakgrunn fra IT og varehandel, og jobber både med nysalg og eksisterende kundeforhold. Jeg har to spesialområder som jeg jobber med til daglig; Digital Signage og Point of Sale-systemer. Jeg jobber altså med ulike publiseringsverktøy og hva slags innhold som skal synes på skjermene bak kassene, og selve POS-systemene i butikkene vi leverer til. Jeg jobber i tospann med min gode kollega, Svein Cato Winther.

Hvorfor valgte du Embriq?
Det startet med et samarbeid med Embriq hos tidligere arbeidsgiver, der jeg jobbet med salg av liknende løsninger til andre bedrifter. Jeg jobbet tett med Embriq som bistod oss via Helpdesk. På denne tiden hadde jeg base i Danmark og kjente at jeg kunne vært foruten all pendlingen. Jeg ønsket derfor å bytte beite, og kom i prat med Embriq som nevnte at de skulle styrke deres retailsatsning – som var midt i blinken for meg. Som en del av jobben min har jeg vært med å videreutvikle og forme forretningsområdet slik det ser ut i dag!  

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg jobber med det jeg syns er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå, og det er jeg veldig glad for at jeg får muligheten til. Når det er sagt, syns jeg RFID og produktmerking er utrolig spennende. Hele flyten er helt genial samtidig som at den gjør kundeopplevelsen helt sømløs. Jeg mener dette burde tatt av for lenge siden, men jeg tipper det er rett rundt hjørnet. Interactive signage er også en ganske kul greie, som gir deg et bilde av hva du tar med deg inn i et prøverom samtidig som at du kan be om hjelp fra ansatte.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Har ingen storfavoritt, så det får rekke med mobiltelefonen!

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leser 14-15 krimbøker i året, og har dermed lest alt av Jo Nesbø og mesteparten av Jørn Horst Lier. Er også glad i mange svenske og danske forfattere som skriver nordisk krim. Siden det har blitt mange flyreiser og turer de siste 30 årene i jobbsammenheng, har bøkene gitt meg nettopp den frisituasjonen jeg behøver på vei til og fra jobb.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
“Hvide Sande” er vel min favoritt nå! Dansk krim på sitt beste.

Kontaktpersoner

Flere artikler