Hopp til innhold

Hvem er Sikander Farooq?
27 år, oppvokst på Mortensrud, glad i å tilbringe tid med familie og venner, men mer glad i å spise. Stor gutt med stor apetitt. Mammagutt, men er ikke mammas favoritt. Holder meg aktiv ved å trene styrke og basketball. Prøver å være produktiv ved å ha alt for mye på min tallerken. Også glad i å flørte med min kone, men hun kaller det mobbing og syntes det er slitsomt. Føler jeg har ny hobby hver uke, men fellesnevneren er som oftest kunst og håndverk.

Hvorfor valgte du Embriq?
Pga friheten: Jeg kommer fra et konsulenthus hvor jeg opplevde at mine meninger/ambisjoner som konsulent og utvikler ikke ble hørt og mottatt, selv om jeg stadig ble fortalt at de ble det. Og når jeg bestemte meg for å slutte så kom jeg i kontakt med Ritu som viste veldig mye forståelse for situasjonen min. Hos Embriq, ble jeg fortalt, at jeg ikke bare skulle få frihet til å velge teknologier og kunder jeg ønsket å jobbe med, men også få støtte med kompetanseutviklingen med meg selv i førersete og Embriq som motoren. Dette betyr i praksis at Embriq ikke har et hierarkisystem med en avdelingsleder hengende over deg som vet bedre enn deg selv og hva som er best for karrieren din, men har selv aldri skrevet en eneste kodelinje i sitt liv.

Kuleste teknologi trend akkurat nå?
Ouf, det har jeg ikke sjekket på en stund. Mye annet som skjer akkurat nå som krever min oppmerksomhet, blant annet oppussing, flytting, ny jobb og ikke minst brura. Sistnevnte er ekstra prioritert da konsekvensene kan være gudenes vrede.

Favoritt dings?
Glad i headsetene mine fordi jeg hører på musikk uansett hva jeg gjør. Har Sony wh-1000xm3 til hverdagsbruk og når jeg vil kombinere musikk med noe som kan holde krøllene tilbake. Og så har jeg powerbeats total wireless for når jeg trener og/eller ønsker noe mindre. Musikk er alt.

Beste bok?
Urettferdig spørsmål når man leser en del og har for mange favoritter, men skal vi se… Jeg leser bare sakprosa, og kan anbefale Sapiens, hvis du ikke allerede har lest den da. Denne boka forteller deg hvorfor mennesker oppfører seg som de gjør og kommuniserer slik de gjør, og hvordan vi har kommet oss dit. Sapiens vil til noen grader forandre ditt syn på mennesker. Ikke være redd, du møter fortsatt opp på jobb på mandag.

Beste Serie?
Ouf, prøver å ikke se for mye på serier, men New Girl er underholdene og en fin lunsjpause. Eller så ser jeg på Mandalorian akkurat nå og The Boys. The Boys er fresh take på hele superhelt temaet, hvor superheltene er psykopater styrt av at markedsføringselskap som bare prøver å tjene penger på dem. Litt grotesk men anbefales. Ellers er den beste serien jeg har sett The Ozarks, plotten får du finne ut selv.

Kontaktpersoner

Flere artikler