Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobb hverdag i Embriq?
Hovedsakelig jobber jeg som Senior Konsulent med skyløsningene til Embriq, deriblant Microsoft Azure. Jeg jobber med både nye og eksisterende kunder som enten finnes i skyløsningen vår fra før eller som skal gå over til skya, eller for kunder som ønsker hybride løsninger med halvparten i datasenter og halvparten i skyen. Jeg hjelper dem med å finne en definert løsning som passer deres behov, og implementere disse for kunden. Ellers går tiden til interne og eksterne møter hvor planlegging, analyser og fremdrift står i sentrum. I min rolle er det viktig med god forståelse om hvordan ting er bygd sammen. 

Samtidig jobber jeg med IT-sikkerhet rundt våre cloud og on-prem løsninger ved å kjøre sårbarhetsanalyser (vulnerability assessment) og tette hull i systemet hvis det oppstår feil. 

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg startet min karriere som programmerer i Oslo i 1998 etter fullført mastergrad i IT i hjemlandet mitt. Etter fem år fikk jeg et tilbud om en jobb som teknisk rådgiver i London som fanget min interesse, men etter fire år med pendling var jeg klar for å vende tilbake til Norge på fulltid – og her har jeg blitt siden. Videre har jeg jobbet som IT-konsulent i Zenitel og som Operation Manager i Nemko, og kjente at jeg mot slutten var klar for å ta steget videre da læringskurven min stoppet litt opp. Jeg ønsket å lære mer om skyløsninger og jobbe med cloud-baserte systemer, og falt rett og slett for Embriq sine løsninger, deres kompetansehus og ikke minst de flotte lokalene på Bjørvika med gode kollektivforbindelser. Fremfor alt har de en god vekststrategi, samtidig som at selskapet ikke er alt for stor. Jeg trives veldig godt så langt, og er fornøyd med en hybrid jobbhverdag. Jeg har blitt tatt godt imot av Embriq og min leder, Therese.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg synes skyteknologi er utrolig spennende. Alt fungerer som regel uten at man må ta hensyn til noe som helst, hvis de er satt opp på riktig måte av riktige folk.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Klokken min har en stor verdi for min del. Time is precious!

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg har lest hele den franske barneserien «Le Club des Cinq» som jeg husker veldig godt fra barndommen min i Paris.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Breaking Bad er uten tvil den beste serien jeg har sett. Sopranos, Game of Thrones, The 100 og Halo (Stephen Spielberg) er også noen av mine desidert beste seriefavoritter. 

Kontaktpersoner

Flere artikler