Hopp til innhold
Senior Konsulent og den aktive kenneleieren, Christer Sterkenborg!

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber hovedsakelig med proaktivt arbeid som Senior konsulent i Embriq. Det går ut på å følge med på varslinger før problemene dukker opp hos kundene våre. Ellers går det i oppdateringer, oppgraderinger og vedlikehold av systemene vi hoster for dem. I tillegg jobber jeg som Technical Account Manager for noen av våre kunder. Kort oppsummert har jeg en klassisk driftsjobb hvor jeg jobber litt i bakhånd for å sørge for at store utfordringer og problemer ikke oppstår.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg jobbet innenfor den private helsesektoren i Abbott (før: Axis-Shield/Medinor) i nesten 14 år før jeg kom til Embriq. Det er et verdensledende selskap innenfor diagnoseprodukter for blod. Å jobbe for et internasjonalt og amerikansk firma har sine utfordringer og jeg kjente at jeg var klar for å jobbe med mer lokale løsninger for nordiske kunder og nordiske verdier

Embriq tok kontakt med meg i det jeg var i ferd med å takke ja til en annen jobb, noe jeg er temmelig glad for i dag. Embriq har kontorer i Halden som passet meg ypperlig ift. bosted, samtidig som at jeg kjente at miljøet passet meg bra. Jeg trives godt så langt, og ser at det er en stor fordel at Embriq har mye mer kontroll enn det jeg har vært vant til tidligere. Det blir mindre brannslukking i min nåværende jobb, noe som for meg føles litt uvant da jeg kommer fra et veldig hektisk miljø og mer ukontrollert miljø, men dette er bare positivt!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg synes Vmware er utrolig interessant og kult å drive med, og er etter min mening den mest populære digitaliseringsplattformen. Den gjør at jeg kan kjøre mange virtuelle servere enten i skyen eller på bakken. Det er en plattform som rett og slett gir meg mye fleksibilitet i arbeidet mitt, og gir meg ubegrenset med muligheter.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Jeg er jo litt fabrikkmann i hjertet, så jeg synes naturligvis automasjon i fabrikkmiljøer er fascinerende i form av PLS (programmerbar logisk styring) både for luft og hydraulisk styrte systemer. Jeg liker blandingen og brytningspunktet mellom mekanikk og elektronikk; der føler jeg meg hjemme.

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leser ikke mye bøker, men den første “Jurassic Park”-boken til Michael Crichton som kom ut i 1990 leste jeg med stor iver i barndommen. Annen lesning foregår stort sett i form av Googling av interessante emner – hovedsakelig innenfor teknologi og motor.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Jeg er glad i engelske humorserier og har en forkjærlighet for gamle sci-fi serier som Babylon5, Star Trek og Star Wars. Hotell i Særklasse tar jeg gjerne en repetisjonrunde på i ny og ne. Ellers går det mye i action filmer og serier ala “Sons of Anarchy”, “Mayan MC” og gamle Tarantino-filmer.

Kontaktpersoner

Flere artikler