Hopp til innhold
Runar Heen, mannen med lidenskap for sykler og droner!

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
I Embriq jobber jeg som Prosjektleder og Service Delivery Manager. Som prosjektleder går det ut på å migrere kunder til våre datasentre eller skyløsninger. Når det er utført driftes kundens systemer av oss 24/7 med bemannet servicedesk, overvåkning, backup, sikkerhetsoppdateringer og andre tjenester vi tilbyr.

Jeg jobber parallelt som SDM for utvalgte kunder med oppfølging av bestillinger, endringer og hendelser som måtte oppstå.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg startet i Rejlers i 2013, og jobbet som konsulent frem til sammenslåingen med Embriq i 2017. Der møtte jeg en entusiastisk og dyktig gjeng, og etter et par samtaler ble jeg ansatt som Change Manager i Embriq. En utfordrende og spennende jobb hvor man ble godt kjent med de tekniske miljøene – både i Embriq og hos kundene.

Trives veldig i våre flotte lokaler, og ser frem til å vende tilbake til våren – med eller uten sykkelen!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Å kunne følge med på strømforbruket i disse tider syns jeg er nødvendig. Embriq leverer tjenester som samler inn data for mange strømselskaper.
Elvia har blant annet en egen app hvor man kan følge med på strømprisene 24 timer i døgnet. Varmepumpa i huset er satt opp slik at den automatisk justerer forbruket etter timeprisene.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Én ting jeg syns har vært veldig kult de siste årene har vært droner. Jeg har to stk droner som jeg bruker til å ta bilder og videoer med, gjerne om somrene når vi besøker sommerhuset til familien på Senja. Da bruker jeg dronene til å filme langs fjellskrenten og vannkanten i fantastisk natur. Lager en film hvert år, og legger mer og mer innsats for hvert år som går.

Hva er den beste boken du har lest?
Det siste halvåret har jeg gjenoppdaget bøkene til Kjell Aukrust. Det er både morsomme og lettleste bøker med dybde og unike refleksjoner formidlet med en helt spesiell fortellerglede! Favorittbøkene mine er kanskje Alvdal-trilogien (Simen, Bonden, Bror min) med alle historiene fra Aukrust sin barndom.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Tales from the Loop er en serie som er inspirert av den svenske kunstneren, Simon Stålenhag. Det er en litt annerledes sci-fi-serie som omhandler The Loop, en maskin som er bygget for å kunne låse opp og utforske universets mysterier.

Kontaktpersoner

Flere artikler