Hopp til innhold

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg? 
En typisk arbeidsuke for meg er å jobbe ute hos kunder. Jeg liker å være tilstede, altså at jeg liker å ha kontorplass ute hos kundene. Hvis dette ikke er mulig så kommer jeg på jobben i Embriq.  

 Jeg liker å drive med de prosjektene jeg har gående. Det er stort sett mange baller i lufta. Jeg vil si at jeg er en pådriver som har mye dialog med folk, og som er opptatt av å ha gode relasjoner med de jeg jobber med. Det er masse aktiviteter som skal gjøres, og det å holde orden på dette er gøy. Jeg hater å ikke ha noe å gjøre, og jeg vil heller ha for mye å gjøre, enn ingenting.  

Hvorfor valgte du Embriq? 
Jeg fikk et godt inntrykk av Embriq når jeg snakket med Roger og René. Jeg hadde også veldig tro på satsingen med Management Consulting i ITMS. Så det ble etter at jeg hadde dialogen med dem, og fra det jeg så på nettet og sosiale medier om Embriq.  

Hva brenner du for på jobb? 
Det må være det å skape endring og verdier hos kunden, men også det å lykkes med prosjektene som er ute hos kundene. Når det gjelder Embriq, så sier jeg alltid ja når det er noe sosialt, og jeg er veldig opptatt av et godt og trivelig arbeidsmiljø.  

En fun fact om deg selv som få vet om? 
Ambulerende formand i Høysand. Vi som bor der er en gjeng som prøver å skape trivsel og hygge i lokalmiljøet. 

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor? 
Jeg prøvde å tenke på det, men jeg tror det må bli den norske statsministeren. Jeg tror jeg ville snakket om forskjellige valg som regjeringen gjør, da i retningen det norske samfunnet tar. Så det måtte bli en person i en sånn type rolle. Jeg tror jeg kunne lært mye, og ment mye.  

Hva er det beste med jobben din? 
Det må være å kunne ha fokus på kundene, og deres utfordringer. Men også det å kunne bidra til å gjøre en forskjell, og skape verdier med ærlig dialog og tett samarbeid med kundene.  Samtidig er det beste at jeg får jobbe med flinke folk i Embriq, og hos kundene. Jeg får lære nye ting, og får utviklet meg hver eneste dag.   

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen? 
Det blir de sosiale tingene, det faller alltid tilbake til det, fredagsquiz i Halden, julebord og sommerfest. Alltid hyggelig å samles med gode kollegaer.  

Kontaktpersoner

Flere artikler