Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq?
I Embriq virket det som en god utfordring å jobbe med større nettverk og flere kunder. Det var bare å hoppe i det og ta sjansen da rekrutteringsbyrået tok kontakt, forteller hun. 

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?
Ukene går mye med på å få Elkjøp sine butikker inn på en fast standard på nettverksutstyret der, samt å legge de inn i iMaster (som er administrasjonsverktøyet vi bruker mot Huawei-switcher). I tillegg kommer det innkommende saker fra alle kunder som håndteres eller sendes videre. 

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor?
Thale forteller at hun ofte har mange kreative prosjekter på gang, og har derfor valgt ut videoen «Does Having ADHD Make You More Creative»: https://www.youtube.com/watch?v=gxl2DJnq1F4. – Kreativitet er noe som driver meg veldig, og har ofte blitt kalt en informasjons-svamp. Denne videoen beskriver meg veldig bra, da den forklarer fint hvordan sånt påvirker min hverdag. 

Thale er glad i tur og campe i skog og mark!

En fun fact om deg selv som få vet om: 
– Jeg kan stort sett fortelle lengre sitater fra alle filmer jeg har sett, og hjernen min gjør lett 7 hopp for å koble et sitat eller en random-fact til det som foregår. 

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?
Thale forteller at det måtte ha blitt Tony Robins. – Han er en fantastisk inspirasjon for selvmestring og selvendring, det hadde vært veldig interessant å oppleve han i en til en setting. 

Hva er det beste med jobben din? 
– Jeg har en tidvis hektisk arbeidsdag med mye utfordringer, der jeg må bruke hodet for å komme i mål, og så har jeg masse flotte kolleger rundt meg jeg trives godt med. 

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?
Thale forteller at det egentlig bare er gode minner fra arbeidsplassen, men forsøker å trekke frem en spesiell ting. – Det må det være hvor lett det var å komme inn som ny og bare bli en del av gjengen. Det er en veldig åpen og uformell atmosfære på jobb så det gjør det lett å gå til andre både for sosialt og faglige ting, avslutter hun.  

På fritiden er Thale glad i å bygge Lego!

Kontaktpersoner

Flere artikler