Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq?  

– Jeg oppfattet Embriq som et veldig spennende og fremoverlent selskap med mange muligheter. Jeg kunne være en bidragsyter til å utvikle nye tjenester og hente nye kunder, forteller Åse. Med hennes erfaring og bakgrunn så hun muligheten til å tilføre nye aspekter, som å tenke nytt. – Dette mener, og står jeg ved fortsatt den dag i dag, fortsetter hun. 

Selv om Åse kun har vært i Embriq et år, forteller hun at det har det vært et lærerikt og spennende år, hvor hun har fått mulighet til å bruke sin kompetanse og erfaring. – Jeg er en utpreget lagspiller og ønsker å bidra til at vi blir sterkere sammen. Viktig å ha det gøy på jobb, forteller hun. 

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?  

Åse innleder med å fortelle at hun jobber med salg og kundeoppfølging. – Min hverdag går med til kundemøter og finne løsninger sammen med våre samarbeidspartnere og egne ressurser, kartlegge og finne nye kunder. Interne samhandlingsmøter hvor vi planlegger og utvikler gode kundeløsninger som vi presenterer for våre kunder. Det å få være med på kunden sin reise og avdekke behov er utrolig givende og lærerikt. Og så får du muligheten til å tilby gode løsninger som gir verdi til kunden, forteller hun. 

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor? 

Åse forteller at det må bli Freddy Kalas med Pinne for landet. – Afterski, juhuuuu… 

https://www.youtube.com/watch?v=l6cFzCc7eRg  

En fun fact om deg selv som få vet om:   

– Hvis jeg kunne kontrolleres hadde jeg kommet med en fjernkontroll, forteller hun.

 

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?  

– Mannen min, som har vært ved min side og støttet meg i 30+ år. Han er et av de faste holdepunktene i livet mitt. En bauta, en klippe, en som alltid stiller opp for meg. En god samtalepartner. 

Hva er det beste med jobben din?  

Åse forteller at det beste med jobben hennes er mange ting. – Alle kunder jeg møter og lærer masse fra. Mine dyktige kollegaer, utfordringer jeg møter i hverdagen som gjør at jeg kontinuerlig må tilegne meg ny kunnskap. Blir aldri utlært. Fleksibiliteten til selv å planlegge dagene. Respekten for at vi alle er forskjellige og vi lærer av hverandre. Godt sosialt arbeidsmiljø teller også veldig mye for meg. 

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?  

Etter kun 14 dager i Embriq fikk Åse spørsmål om hun kunne holde et webinar som skulle gjennomføres bare 1 måned senere. – Jeg er av natur positiv, så svarte selvsagt ja. Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare. No guts, no glory, avslutter hun. 

Kontaktpersoner

Flere artikler