Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg er leder for Network Management-avdelingen til Embriq, og sitter for det meste på kontoret vårt i Halden. Jeg er jo også veldig interessert i teknologi, så da er det jo kjekt at jeg kan følge med på hva som beveger seg i tech-verden og kalle det jobb. Jeg jobber både administrativt og teknisk. Det tekniske arbeidet omhandler design og arkitektur av nettverk – rett og slett løsningsarkitektur. Er veldig glad i å holde meg oppdatert på det tekniske og selv om det ikke er et krav er det en stor fordel. Ellers går dagen min stort sett ut på å følge opp kunder, ha kundemøter og å gjøre designjobbing – og alle de tingene stortrives jeg med.

Hvorfor valgte du Embriq?
Etter åtte år i Oslo ville jeg returnere hjem til Fredrikstad. Da jeg så stillingsannonsen til Embriq i Halden ble det et enkelt valg, siden Embriq er en veldig kul og dyktig aktør. Jeg får muligheten til å prøve meg på nye ting og utvikle meg, noe som betyr mye.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
IoT – alle slags typer ting som kan brukes med nettet. Jeg bygger jo smarthus nå, og er veldig interessert i hva man kan gjøre med automatisering. Jeg tror at jo enklere jeg kan leve livet desto mer får jeg ut av det.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Jeg tror det må bli mobilen. Det å kunne styre ting fra telefon og nettbrett er jo dødsbra. Som sagt så bygger jeg jo smarthus om dagen, så det blir kult å kunne styre alt fra lås til lys med mobilen.

Hva er den beste boken du har lest?
Cisco sin CCNA-bok har jeg brukt mye opp igjennom. Det er jo en lærebok for nettverk. Det høres kanskje litt kjedelig ut, men den har hjulpet meg utrolig mye på veien både i jobben og hobbyen min.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Det må bli The Office US. Jeg tror den faller så i smak fordi det er mye humor der som kontorfolk som meg kan kjenne seg godt igjen i. Det gjenspeiler godt hvordan vi jobber på kontor i 2021, og det med veldig morsom humor. Jeg tror alle til en viss grad kan kjenne seg igjen i minst en av karakterene.

Kontaktpersoner

Flere artikler