Hopp til innhold
Embriqs Head of IT Quality & Compliance, Gunnar Sundtjønn

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber som Head of IT Quality & Compliance i Embriq. Som ansvarlig for intern IT passer jeg på at vi har de verktøyene og hjelpemidlene som trengs for at alle skal få gjort sin jobb så effektivt som mulig. Etter at vi tok i bruk vår egen Modern Workplace-løsning har dette arbeidet blitt en ren fornøyelse, plattformen fungerer veldig bra også for oss som jobber i Embriq! 

Angående kvalitet og compliance har jeg ansvar for våre kvalitetssystemer for kvalitet, miljø og IT-sikkerhet. Mye av tiden går med til å gjøre interne revisjoner, risikovurderinger og forbedring av systemet for å påse at vi jobber i henhold til de forventninger som finnes blant eiere, partnere, leverandører og ikke minst kunder. Våre styringssystemer for kvalitet, miljø og IT-sikkerhet er sertifisert og i samsvar med ISO.

Hvorfor valgte du Embriq?
I 2010-2012 jobbet jeg som konsulent i AMS-programmet hos Agder Energi Nett i Arendal.  Prosjektet jeg deltok i skulle spesifisere og velge målerverdisystem. I denne prosessen fikk jeg kontakt med Embriq, og de gjorde et svært positivt inntrykk. Noe av det siste jeg gjorde i prosjektet var å skrive en anbefaling til Agder Energi Nett om at de burde velge Embriq som leverandør. 

I 2012 startet jeg i Rejlers og jobbet videre med AMS og IT, og i 2015 kjøpte Rejlers Embriq. I 2018 gikk jeg over til Embriq, og som IT-mann var dette et naturlig valg. Fra 2020 har Embriq stått på egne ben, og har ikke angret på valget siden jeg ble med på Embriqs vekstreise.

For meg er Embriq først og fremst folka, og de mange hyggelige og dyktige kolleger som jobber for å levere best mulig løsninger til kundene våre. Dette, kombinert med masse spennende oppgaver og utfordringer for egen del gjør Embriq til et enkelt valg!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg er fascinert av hvordan endringer og utvikling av teknologi påvirker oss og hvordan tankesettet endrer seg. Et godt eksempel er hvordan pandemien har vist oss at det faktisk er mulig (for mange) å jobbe fra et hjemmekontor; hva slags effekt vil dette ha på arbeidsplassen og samarbeidsformer når vi er tilbake til normalen?

Hva er din favoritt tekno-dings?
Det blir fort mobilen. Den er alltid med og den kan styre mer og mer. 

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leser ikke så mye bøker i hverdagen, men om det blir tid til overs så foretrekker jeg en god krimbok. I ferier får jeg mer tid til overs og kaster meg gjerne over en forfatter og leser det jeg kommer over fra denne. Sist sommer ble jeg kjent med Jørn Lier Horst’s “William Wisting”. De 2 foregående somrene brukte jeg på å komme meg gjennom Harry Holes gjerninger fra Jo Nesbø sine bøker. Jan Guillous Hamilton er også en god bekjent, på godt og vondt!

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Må innrømme at jeg er “nyhetetsjunkie”, må ha med meg 2-3 nyhetssendinger hver dag. Gode serier jeg vil anbefale er Billions og Silicon Valley.

 

Kontaktpersoner

Flere artikler