Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq?

«Embriq er en veldig veldig spennende organisasjon med en unik kombinasjon av tjenesteleveranser, samt egenutviklede produkter. For min del var triggeren det faktum at Embriq har en lokal avdeling i Harstad som jobber med Atlassian-porteføljen». Atlassian sitt produktutvalg synes han også er veldig spennende, og ved å velge Embriq fikk han en unik mulighet til å spisse sin kompetanse, samt bli del av et meget sterkt fagmiljø.

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?  

Espen forteller at det egentlig ikke finnes en typisk arbeidsuke, da de jobber veldig tett på hverandre og får mange forskjellige hatter. «Men typisk for min del innebærer det mye kartlegging av Atlassian-markedet i Norge, samt oppsøkende kontakt mot dette markedet» forteller han.

Person vinterlig kledd på en stranden i nord-norge

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor? 

Humor er et viktig verktøy. «John Cleese løfter alltid humøret» forteller han, og refererer til Fawlty Towers: I know nothingFawlty Towers: I know nothing – YouTube 

En fun fact om deg selv som få vet om:   

«Vanskelig sak når man egentlig er en åpen bok, men ikke alle vet at jeg i min tidlige ungdom var i Norgestoppen tilknyttet CounterStrike» forteller han.

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?  

«Petter Stordalen» forteller Espen. «Ville tatt to sekunder å glemme at man i det hele tatt var i en heis!». 

Hva er det beste med jobben din?  

Espen trekker frem menneskene. «Både de man jobber med daglig og alle man stifter bekjentskap med gjennom kundekontakt».

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?  

På den relativt korte tiden han har jobbet i Embriq har han flere gode minner, men trekker frem et eksempel. «Sommerfesten jeg fikk delta på før offisiell oppstart husker jeg godt!».

Far med to barn på skitur

Kontaktpersoner

Flere artikler