Hopp til innhold
Hils på vår leder for Embriq’s ServiceDesk, Espen Wiktor!

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg leder et team på ca. 30 personer og har veldig varierte arbeidsoppgaver avhengig av situasjoner som oppstår både internt og hos kundene våre. Mye av tiden går til tilrettelegging, kundemøter og oppfølging av saker. Min oppgave er å legge til rette for at våre ansatte på teamet har en god arbeidshverdag, noe som igjen gir kundene våre en god opplevelse. Mange av kundene våre benytter Embriq som SPOC (single-point-of-contact). Det betyr at uansett hvilken IT-relatert utfordring de opplever, kontakter de oss, så tar vi det videre og løser problemet.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg har tidligere jobbet flere år i tradisjonelle IT-avdelinger og IT-selskaper. I 2019 fikk jeg lyst å prøve noe helt nytt og fikk muligheten til å være med å bygge opp en IT-avdeling fra bunnen av i et firma som hjelper folk som står utenfor det ordinære arbeidslivet ut i jobb. Etter endt prosjekt ville jeg tilbake til mer tradisjonell IT, og fikk et jobbtilbud fra Embriq som jeg takket ja til.

Jeg startet i jobben 1. september 2020, og det ble en flying start! Jeg jeg har fått være med på vekst og endringer allerede og det er aldri en kjedelig dag på jobb.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Internet of Things og alt som snakker sammen. Mulighetene vi har med 5G, integrasjoner og synergier mellom teknologier. Jeg syntes helseteknologi og smartklokker er kult!

Hva er din favoritt tekno-dings?
Akkurat nå må det bli smartklokka mi, en Garmin Fenix 6X. Venter i spenning på at neste versjon kommer ut.

Hva er den beste boken du har lest?
“Det Egoistiske Genet” av Richard Dawkins og “Berlin Nederlaget 1945” av Anthony Beevor er mine to favoritter.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Band of Brothers syns jeg er veldig bra! Ellers er jeg glad i serier med mye handling og action, alt fra Blacklist til Game of Thrones.

Flere artikler