Hopp til innhold
Embriqs nye og travle rekrutteringskonsulent, Haris Akhtar!

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg startet som HR-konsulent på deltid i Embriq i april 2022, og gikk over til fulltid etter fullført mastergrad. I dag går tiden til grundig opplæring, observering og rekruttering sammen med resten av HR-avdelingen, men først må jeg få et skikkelig overblikk og skygge HR-prosessene på huset. Samtidig prioriterer jeg å bli bedre kjent med mine kollegaer i Embriq. Jeg ser veldig frem til å sette inn støtet og kunne ta lead på egne prosesser etter hvert!

Hvorfor valgte du Embriq?
Etter videregående var jeg usikker på hva jeg ønsket å studere, og valgte å rådføre meg med venner og bekjente. Jeg ble tipset om fagområdet HR og personalledelse, og ble fortalt om at HR var veien å gå. Ikke bare er det i stor vekst i både store og små selskaper, men det gir et hav av ulike og varierte arbeidsoppgaver. Jeg merket tidlig at jeg ønsket å jobbe med mennesker, være sosial i jobben og bli kjent med nye mennesker – så da passet HR, personalledelse og rekruttering meg helt ypperlig. Jeg har i dag en bachelorgrad i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania, og leverte nettopp min masteroppgave i Organisasjon, Ledelse og Arbeid fra Universitetet i Oslo.

De siste to årene har jeg opparbeidet meg en del erfaring gjennom et intership hos Gjensidige, og advokatfirmaet Selmer. Når jeg nærmet meg endte studier, var jeg klar for å trå inn i en fulltidsjobb med rekruttering i fokus, og denne muligheten fikk jeg hos Embriq. Det er spennende å jobbe i IT-bransjen og være en del av Embriqs vekstreise!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Vi har nettopp flyttet inn i et nybygg på Ulven, og da har vi gjort diverse innkjøp av ulike smarthusløsninger som f.eks. Google Home og Apple TV, så det synes jeg er kult.

Hva er din favoritt tekno-dings?
AirPods og mobilen. Enkelt og greit!

Hva er den beste boken du har lest?
Leser gjerne mye om religion og historie når jeg først setter meg ned for å lese. Jeg er selv muslim og liker godt å lære mer om min egen og andres religion. Heldigvis går tiden nå kun til å lese det jeg selv ønsker fremfor pensum (haha).

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Ser veldig lite på TV-serier, men ser gjerne på det kona titter på. Jeg har rett og slett ikke så mye tålmodighet til å følge med på lange serier, så for min del går det i surfing på nettet, Youtube eller fotball (yes, jeg er en Manchester United fan).

Kontaktpersoner

Flere artikler