Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber med daglig oppfølging av kunder, og sitter i kundefront med direkte kontakt ut til våre kunder. Følger opp disse på daglig basis med de dagligdagse tingene – det være seg køer i sakssystemer, rapportering ift. hendelser, månedlig drift, faktureringer m.m. Jeg jobber i tillegg med litt prosjektledelse hvis en ny tjeneste skal på plass hos kunder som må koordineres og organiseres.

Jeg jobber med drifting av infrastrukturen til Rejlers ekskludert deres applikasjoner, Fred Olsens sine tjenester innenfor kraft og vindmøller og NGI som rykker ut om det er enten steinras eller snøras i Norge, som er en helt ny kunde.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg jobbet i nesten 12 år som leder i Visolit (før: Telecomputing) og var klar for nye utfordringer i et selskap i vekst. Jeg fikk tips om Embriq av samboeren min som også jobber innen IT, og kom i prat med et par folk i Embriq som valgte å satse på meg. Jeg startet i Embriq i februar 2020, og fikk en måned på kontoret før jeg måtte vende snuten til hjemmekontoret. Her har jeg blitt veldig komfortabel (som mange andre), men jeg prøver å komme meg på kontoret i ny og ne for å møte menneskene jeg jobber med og ta del av det sosiale som skjer på kontoret i Bjørvika. Jeg har veldig hyggelige kollegaer med høy kompetanse, og er veldig glad for å være en del av et så dyktig team.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Rent personlig har jeg sansen for alt som har med skyen å gjøre: sikre skytjenester, skybasert lagring og skymigrering for økt mobilitet. Det er helt aktuelt og noe som er veldig etterspurt i vår bransje.

Hva er din favoritt tekno-dings?
El-bilen min, en Lexus UX 300E.

Hva er den beste boken du har lest?
Leser en del bøker, og da går det som regel i krim. Har ingen spesielle favorittbøker, men er veldig glad i Jo Nesbø og leser gjerne alt han gir ut.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Det blir ikke så mye tid til sånt, men hvis jeg først slenger meg på sofaen så blir det gullrekka med Nytt på nytt, Lindmo, og Kåss til kvelds på lørdagskvelden.

Kontaktpersoner

Flere artikler