Hopp til innhold

Embriq tilbyr senior ledelsesrådgivere hele veien.
Teamet består av Ole Gabrielsen. Han har bred erfaring innen ledelse, strategi og forretningsutvikling, og har toppledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Han er lidenskapelig opptatt av prestasjonskultur, og har jobbet flere år sammen med Olympiatoppen. I tillegg har han ledererfaring fra Saab Technologies, Smart Innovation Norway, Sarpsborg kommune og Start-up selskap.

Simen Pedersen er seniorrådgiver innen samhandling og digital transformasjon. Simen har lang erfaring fra privat og offentlig sektor, blant selskaper som Skill, Telenor og gjennom lederstillinger i kommuner. Han er opptatt av å inkludere menneskene i endringsprosessen, for å sikre best mulig effekt av prosjekter.

Simen Pedersen, senior rådgiver i Embriq

Simen Pedersen, seniorrådgiver i Embriq

«Ingen er like. Kundens unike behov er utgangspunktet for vår tilnærming og våre prosesser» – Simen Pedersen.

Svein Cato Winther har bred erfaring som teknologirådgiver. Han er en engasjert rådgiver innen en rekke områder, hvor IT og digitale løsninger sikrer effektivisering, gode bruker og kundeopplevelse. Han har jobbet som blant annet IT-direktør i Gresvig-konsernet, IT-sjef for Eurosko Gruppen, og som interimleder på blant annet Berggård Amundsen & Co.

Roger Johansen har jobbet i IT bransjen i over 35 år. Som leder av Embriq sitt løsningssenter, er han lidenskapelig opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene innenfor anskaffelse og bruk av IT systemer. Med sin lange fartstid ønsker han å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder, for å sette de bedre i stand til å ta de rette valgene. Han har erfaring fra selskaper som Telenor, Eltele Østfold og Skill AS.

Vi etablerer strategien – og bidrar til å realisere strategien!
Gjennom involvering og etablering av kunnskapsgrunnlag, bygger Embriq opp innsikt om kunden, noe som øker treffsikkerheten i rådgivningen. Ledelsesrådgivning og teknologirådgivning skjer i samme prosess, og det er verdifullt at rådgiverne kan delta i hele prosessen. Ole Gabrielsen forteller at dette også kan bli sett på som en forsikring for kunden, gjennom tett oppfølging og samarbeid fra start til slutt, noe som bidrar til reell verdirealisering ihht. intensjonen bak de strategiske målene.

Ole Gabrielsen, senior rådgiver i Embriq.

Ole Gabrielsen, seniorrådgiver i Embriq.

Rådgiverne veileder kundene sine uten filter. Gabrielsen fortsetter med å understreke viktigheten av å være konstruktive og målbevisste, slik at kunden får enda mer utbytte av Embriq som leverandør.

«Ærlighet med kjærlighet. Vi gir råd så kunden skjønner realiteten og alvoret. Vi er ærlige fordi vi vil kundene våre vel. Ærlighet uten kjærlighet er brutalitet.»  sier Ole Gabrielsen, som også er ærlig på at dette er terminologi vi han har lært og låner av Olympiatoppen.

 

Les mer om Management Consulting her

Kontaktpersoner

Flere artikler