ManagementConsulting

Ærlig rådgivning uten filter

 

  • Rådgiverne veileder kundene sine uten filter. Men det er viktig å understreke at det blir gjort på en konstruktiv og målbevisst måte, slik at kunden får enda mer utbytte av Embriq som leverandør.  Ærlighet skal gå i hånd med kjærlighet. Management Consulting gir råd slik at kunden skjønner realiteten og alvoret.

Roger Johansen

Har jobbet i IT bransjen i over 35 år. Som leder av Embriq sitt løsningssenter er han lidenskapelig opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene innenfor anskaffelse og bruk av IT systemer. Med sin lange fartstid ønsker Roger å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder, for å sette de bedre i stand til å ta de rette valgene. Han har erfaring fra selskap som Telenor, Eltele Østfold og Skill AS.

Svein Cato Winther

Har bred erfaring som teknologirådgiver. Han er en engasjert rådgiver innen en rekke områder, hvor IT og digitale løsninger sikrer effektivisering, gode bruker og kundeopplevelse. Han har jobbet som blant annet IT-direktør i Gresvig-konsernet, IT-sjef for Eurosko Gruppen, og som interimleder på blant annet Berggård Amundsen & Co.

«Ingen er like. Kundens unike behov er utgangspunktet for vår tilnærming og våre prosesser» – Simen Pedersen.

Simen Pedersen

Er en engasjert senior rådgiver innen samhandling og digital transformasjon. Simen har lang erfaring fra privat og offentlig sektor, blant selskaper som Skill, Telenor og gjennom lederstillinger i kommuner. Han er opptatt av å inkludere menneskene i endringsprosessen, for å sikre best mulig effekt av prosjekter.

Ole Gabrielsen

Har bred erfaring innen ledelse, strategi og forretningsutvikling, og har toppledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Ole er lidenskapelig opptatt av prestasjonskultur, og har jobbet flere år sammen med Olympiatoppen. I tillegg har han ledet store innovasjon og utviklingsprosesser i selskap som Saab Technologies, Smart Innovation Norway, Sarpsborg kommune og Start-up selskap.

Målbildeprosessen som er gjennomført med ledelsesrådgivning fra Embriq la grunnlaget for at vi kunne gjennomføre vår ISO-sertifisering på rekordtid. Våre strategiske ambisjoner og mål er tydeliggjort og forankret i hele NIOS, samt at vi har en plan for å realisere strategien. Verdien av prosessen er uvurderlig. 

Espen Pedersen Daglig Leder NIOS AS

«Lidenskapelig opptatt av å tenke nytt, drive utvikling og skape verdier. Det blir noe ut av det vi driver med. Jeg har kun fulgt det jeg synes er kult» – Ole Gabrielsen

Møt folka bak Embriq

Kontaktpersoner