Everything we do is in the cloud

Vi tar ansvar for at den totale IT-løsningen fungerer slik at kundene kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Cloud Management

Vi har lang erfaring som driftsleverandør av datasenter-tjenester, og i det segmentet skal vi fortsette å være unike. Samtidig har vi lært av å utvikle og drifte vår egen software; Quant, en av Norges største IOT-huber.
Erfaringen vi sitter igjen med er innsikt i forståelse for hva som skal til for å løfte eksisterende løsninger til Public Cloud, samtidig som vi opprettholder sikkerhet og tilfører funksjonalitet.
Dette gjør at vi tilbyr en unik driftsmodell som sikrer Legacy programvare, samtidig som vi er med å utvikle morgendagens løsninger i Public Cloud.

Modern Workplace

Moderne arbeidere trenger moderne arbeidsflater. Vi tilbyr en helhetlig løsning slik at alle ansatte får tilgang til informasjon og applikasjoner fra hvor som helst, på en sikker måte. Med Microsoft 365 og andre Cloud Native teknologier er dette en av markedets mest moderne plattformer for å sikre produktivitet og sikkerhet for dine ansatte

Les mer

Cloud Management

Å drifte i sky kan være helt likt som å drifte «på bakken». Samtidig er det å drifte en Cloud Native plattform helt annerledes enn tradisjonell drift. Vi jobber for å løfte våre kunder til skyen. Med dette mener vi ikke å migrere server for server, men å re-etablere tjenester som sikrer økt funksjonalitet, økt sikkerhet eller lavere kostnader. Samtidig skal brukere av løsningen oppleve bedre tjenester. Vår Cloud management er skreddersydd miljøer som virkelig har tatt i bruk kraften i Public Cloud. Sammen med kunden definerer vi en Governancemodel som sikrer compliance i alle ledd av leveransen, fra teknisk funksjonalitet til tilgang og sikkerhet.

Hybride driftsmodeller

For oss henger en Hybrid driftsmodell tett sammen med drift av Legacy-systemer som ERP og andre teknologier/applikasjoner som ikke kan eller bør flyttes til public Cloud. Om vi bruker API management for å tilgjengeliggjøre dine lokale ressurser til Public Cloud, eller setter opp dedikert nettverk er målsetningen at din bedrift skal kunne ta i bruk all moderne funksjonalitet som Public Cloud tilbyr. Målsetningen er at du ikke trenger å bruke store summer på å modernisere ERP systemer eller andre «legacy» applikasjoner, men kan benytte kraften i Public Cloud så fort som mulig.

Partnere

Flere av våre leveranser er satt sammen på bakgrunn av teknologien til kjente leverandører. Vi er CSP (Cloud Solution Provider) Tier 1 partner hos Microsoft. Det betyr at vi kan feilsøke og rapportere feil på løsningen på vegne av kunden. Amazon samarbeider vi med på i utvikling av egne løsninger og leveranser til kunder. Fellesnevneren for begge disse partnersamarbeidene er at Embriq har investert betydelig i sertifisering av våre ansatte. Vi har alt fra sertifiserte arkitekter, teknikere, løsningssenter-spesialister og selgere. Foruten de to store partnerne har vi valgt ut andre partnere som supplerer tjenestene våre. Enten det er publisering av applikasjoner, overvåking, rapportering eller printløsning, er alt satt sammen med ett mål for øyet: sørge for å benytte de beste leverandørene for å sette sammen de beste løsningene for våre kunder.