IT-strategi og riktig outsourcing

Webinar 19. oktober om - IT-strategi og riktig outsourcing

I arbeidet med en IT-strategi og valg av leverandører så står du ovenfor viktige valg. Før du gjør disse må du forstå forretningen og organisasjonens strategiske mål og intensjon. Embriq tror at tydelige mål, roller og ansvar gir en enklere arbeidshverdag og vi har gjennomført flere helhetlige målbildeprosesser for våre kunder. Hensikten er å tydeliggjøre hva de faktiske målene er, hva de krever av innsatsområder og hvilke forventninger det finnes til resultater og gevinster.

Webinaret tar utgangspunkt i reelle kundecase og vi viser deg hvordan et tydelig og avklart målbildet må ligge til grunn for valg av teknologi, samarbeidspartnere og leverandører.

Hvor: Webinar via Microsoft Teams
Dato: 19. oktober
Klokken: 12:00 – 12:40

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Foredragsholdere

Profilbilde av Roger Johansen

Roger Johansen

Roger Johansen er leder for Advisory and Solutions teamet i Embriq. Han har jobbet i IT bransjen i over 35 år og er lidenskapelig opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene innenfor anskaffelse og bruk av IT systemer. Med sin lange fartstid ønsker han å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder for å sette de bedre i stand til å ta de rette valgene.

Ole Gabrielsen

IT-tjenester som gir forretningsverdi!

Er du en IT-beslutningstager og opplever det som krevende å levere på forventningene fra eierne av forretningsprosessene? En årsak er eldre systemer som håndterer kritiske data, men med svært begrensede muligheter for nyutvikling. Embriq har ekspertene som gjør at vi kan ta over dine systemer as-is og samtidig gi deg innovasjonsmusklene du trenger for videre utvikling.

Les mer her