Frokostseminar torsdag 27.april: Hvordan bygge en sikker og bærekraftig infrastruktur med IBM Power?

Nå mer enn noen gang før så er kravene til en velfungerende og bærekraftig IT-infrastruktur knallharde: Du trenger løsninger som gir maksimal ytelse til lavest mulig pris og ikke minst med lavest mulig energiforbruk.

På dette frokostseminaret i IBM’s lokaler i Oslo Sentrum så viser vi deg hvordan IBM Power leverer på disse kravene og hvordan du kommer i gang med å utnytte mulighetene. Meld deg på i dag og bli med på et skikkelig Power-Boost!

Vi sees 27.april fra kl 08:30

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Vi kan love en spennende dag 27. april – ta en titt på programmet

Mer detaljert informasjon kommer fortløpende

08:30: Servering av skikkelig Power-frokost!

09:00: Velkommen

09:10: Teknologi-entusiast, tech-fluencer, innholdsskaper og foredragsholder Hans-Petter Nygård-Hansen, vil ta oss med på en historie fra den analoge til den digitale-tidsalderen. En reise gjennom den teknologiske utviklingen og hvordan digitaliseringen har endret og endrer hvordan vi lever, leker, lærer og jobber

09:50: Energi, bærekraft og hybride løsninger – Tore Thon, Senior Sales Executive i Embriq

10:10: Pause

10:20: Hvordan bærekraftige løsninger reduserer kostnader gjennom ytelse, sikkerhet og energieffektivitet – IBM Infrastruktur, Espen Skarpsno, Technical Solutions Sales Specialist i IBM Norge

10:40: Oracle Exadata vs IBM Power: Ekstreme muligheter for kostnadsbesparelser!

11:00: Ferdig

For hvem?

Dette frokostseminaret passer for beslutningstagere innen:

IT, digitalisering, ESG, Økonomi og innkjøp og IT-fageksperter opptatt av infrastruktur og hybride løsninger som skal levere på tøffe krav til ytelse, kostnader og bærekraft.

Informasjon om dagens foredragsholdere

Hans-Petter Nygård-Hansen – Kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder

Hans-Petter Nygård-Hansen er kommunikasjonsrådgiver, innholdsskaper, programleder, debattleder, foredragsholder, konferansier og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber og mest av alt holder han foredrag om samme tema. Han har bred IT-erfaring fra forskjellige lederroller i bla Cisco, D-Link og Juniper Networks. Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole og begynte å programmere på slutten av 70-tallet.

Espen Skarpsno - Technical Specialist IBM Technology, Infrastructure

Tore Thon – Senior Sales Executive i Embriq

Tore leder IBM Power teamet i Embriq. Siden 1994 har Tore jobbet med design, rådgivning, salg og leveranser av maskinvare og tjenester knyttet til server og lagringsløsninger.
Sammen med teamet gir Tore kundene ekspertkompetanse innen kostnadsoptimalisering ved rett valg av maskinkraft, feiltolerante løsninger, skalerbare løsninger og profesjonelle driftsprosesser. Tore sitt mantra er at gode råd og kundetilpassede løsninger gir de langvarige og gode partnerskapene mellom kunder og leverandør.

Når

Torsdag 27.april 2023


Frokost 08:30
Programstart 09:00

Hvor

IBM Norge, Lakkegata 53, 0183 Oslo

Arrangør

Embriq AS i samarbeid med IBM og Pedab

Mission Critical Solutions

IBM Power

Embriq har et kompetent miljø som hjelper deg med å ta det beste ut av IBM Power Systems og IBM Flash Systems, både når det gjelder anskaffelse, forvaltning og løpende drift. Vi hjelper deg med å skape verdier med IBM Power!

Les mer