Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

På vei mot 2030 - hvordan få mer ut av Quant og Powercatch?

I år samler vi alle våre fire brukermøter fra Norge og Sverige til ett stort arrangement. Vi inviterer deg i år til tidenes brukermøte: EmbriQon 2023. Dette blir to innholdsrike og aktive dager på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika 23.-24. oktober.

Se detaljert agenda her.

Vi vil starte den første dagen med Energy Boost 2023 – På vei mot 2030 og det digitale nettselskapet. Her får du et bredt bilde av energibransjen og hvilke utfordringer, muligheter, regulatoriske krav og innovasjonsmuligheter som bringer selskaper fremover.

Vi setter så et mer detaljert fokus på veien mot 2030 – hvordan få mer ut av Quant, Quant-TP og Powercatch?  Her vil du blant annet motta relevant informasjon og ha muligheten til å:

 • påvirke videreutvikling og roadmaps
 • få besvart og diskutert egne problemstillinger
 • lære tips og triks av andre brukere av Quant-porteføljen
 • lære mer om trender, drivere og faktorer som påvirker beslutninger
 • delta på workshops
 • mingling og nettverksbygging

Gjennom de to dagene har vi både lagt opp til felles sesjoner, samt flere sesjoner som fordeler seg på tre ulike tracks:

 1. Målerdata: innsamling, kvalitet og verdiøkning
 2. Nettdrift: vedlikehold av nettet, integrasjon og samhandling
 3. Arbeidsprosesser: Hvordan jobbe mer effektivt og automatisert

Se detaljert agenda her.

Du velger selv hvem av de tre tracksene du ønsker å delta på i løpet av de to dagene. Det vil bli en blanding av sesjoner på norsk og svensk under årets brukermøte.

Vi lover to innholdsrike og aktive dager!

Se agenda

Når

23.-24. oktober

EmbriQon starter kl.10:00 dag 1 den 23. oktober
Hvor

Clarion Hotel Oslo

Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo
Pris

Billettpriser

Ordinærpris 6.900 ,- NOK inkl. festmiddag
Eks. overnatting

Opplev Oslos omgivelser

Like i nærheten av Clarion Hotel Oslo finner du en av mange bade og badstue muligheter. Rett ved Sukkerbiten kan du ta deg en frisk dukkert i Oslofjorden og få varmen i en av de mange badstuene hos Oslo badstuforening!

Fantastisk beliggenhet ved Operaen og Barcode!

Clarion Hotel Oslo

EmbriQon holdes på Clarion Hotel Oslo som ligger rett ved Operaen, Oslo S og Barcode. Vi gleder oss til å holde brukermøte midt i hjerte av Oslo, og alt opplegg vil skje på Clarion Hotel Oslo. Ønsker du å booke hotellrom kan du gjøre dette i påmeldingsskjemaet når du melder deg på. Billettprisen inkluderer festmiddag, men er eks. overnatting.

Data is everywhere

Quant Software

Få full oversikt over distribusjonsnett basert på dine egne data. Det betyr mer effektiv nettdrift og bedre underlag for fremtidige investeringer. Gjennom en rekke funksjoner, omgjør Quant Insight bedriftens data til verdifull innsikt.

Vårt mål er å ha konkurransedyktige produkter og derfor er Quant Insight i konstant utvikling i henhold til markedes behov og våre kunders ønske.

Les mer

Arbeidsordresystem

Powercatch

Samle alle ledd i arbeidsprosessen, og bygg enkelt din egen plattform til et skreddersydd verktøy, helt tilpasset din arbeidshverdag. «Dra og slipp»-funksjonen mellom leddende gir deg maksimal flyt. Effektivitet og kvalitetssikret drift tar vi ansvar for. Med smartere planlegging av arbeid i felt får du lavere feltkostnader, og mer bærekraftig arbeid.

Les mer

Har du spørsmål om EmbriQon? Ta kontakt med

 • Mia Paulsen Stenbraaten

  Digital Markedsfører

  (+47) 478 80 957

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.