På tide å
skifte gir?

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Gir om til moderne IT-løsninger!

Utnytter du muligheten som ligger i moderne skytjenester godt nok? Om du holdes tilbake av at dataene dine er lagret på eldre systemer, kan det begrense mulighetene for nyutvikling.

Innovasjon i din virksomhet avhenger av riktig bruk av ressurser og kraft. Derfor spør vi deg – er det på tide å skifte gir?

Når du girer om med Embriq, skreddersyr vi en fleksibel arkitektur til deg. Denne tillater både distribuerte løsninger, edge computing og eldre legacy-systemer. Du får utnyttet skaleringskraften i moderne skytjenester, samtidig som alle krav til sikkerhet og compliance er godt ivaretatt.

Vår kompetanse på hybride IT-tjenester er bygget opp gjennom mange år med kunder som har ekstreme krav – krav til oppetid, sikkerhet, innovasjon og bærekraft. Resultatet er IT-løsninger som gir deg skarp forretningsverdi, og et IT-budsjett som fortsatt henger sammen. Da har du valgt riktig gir!