Hopp til innhold

Vi  har laddat upp med flera informationspunkter som vi fyller tisdagseftermiddagen med, därefter blir det ett par timmars gemensam aktivitet i fin miljö (frivillig). Tisdagskvällen avrundas med en god middag och fortsatt mingel i någon av de trevliga lokaler som finns placerade runtom i de öppna och luftiga lokalerna.

Onsdagsförmiddagen tillbringas i eget valt kundråd där vi för öppna diskussioner och samtal om våra gemensamma intressen för framtiden. Onsdagens obligatoriska schema avslutas med en gemensam lunch.

Vi vill i första hand att dagarna ska vara i ert intresse och såklart att vi ska ha det allmänt trevligt tillsammans. För den som vill har vi även fri tillgång till en inomhuspool med relax, jacuzzi och bastu, samt hinderbana och utomhusgym.

Vi ses där!

 

 

Kontaktpersoner

Flere artikler